Profesionalno odevanje
Profesionalno odevanje

Ako želite da budete prepoznatljivi po imidžu i eleganciji i da se u radnoj odeći osećate kao u svojoj koži, Konstancia je firma za vas.

Mi smo uvoznici i distributeri italijanske kompanije GIBLOR`S, proizvođača specijalizovanog za radnu odeću, poznate u Evropi. Pored uvoznog asortimana organizovali smo i domaću proizvodnju.

Kolekcije odeće su posebno dizajnirane za potrebe naših klijenata ili krojene po modelima visoke mode, od kvalitetnih atestiranih materijala lakih za održavanje, a koje u svakom posebnom slučaju prilagođavamo klijentovoj upotrebi i nameni. Programe za profesionalno odevanje upotpunjujemo i programima zaštite na radu kao i programom profesionalne obuće i reklamne i brendirane odeće u saradnji sa eksternim saradnicima i domaćim i inostranim proizvođačima i uvoznicima.

Pored navedenih karakteristika, važna prednost je i pristupačna cena proizvoda. Naš, visoko stručan tim, na čelu sa tehnologom i dizajnerom kontinuirano prati najnovije trendove, domaće i evropske standarde i propise u ovoj oblasti. Zbog toga smo u mogućnosti da projektujemo Vaš plan zaštite na radu i kreiramo vizuelni identitet Vašeg tima i u ovoj važnoj oblasti pomognemo najboljem predstavljanju Vašeg kolektiva.

Ukoliko želite da svoj posao dovedete do savršenstva i pronađete sve na jednom mestu, naša ekipa profesionalaca Vas očekuje. Pomoći ćemo Vam da donesete najbolju moguću odluku pri izboru uniformi i tekstilne opreme i tako se pridružite timu najuspešnijih.