Boje i kompresori
Građevinski centar

Mi Vam nudimo širok i sveobuhvatan italijanski program Brignola i tehnike vrhunskog kvaliteta, već dobro poznatih kako na svetskom, tako i na našem tržištu.

Danas, smisao boja i tehnikag nije samo obojiti građevinski materijal, već naprotiv, izbor boja je osnovna u planiranju kako enterijera, tako i eksterijera. Svetlost i boje su svuda oko nas i realno čine pozadinu našeg svakodnevnog života. Samim tim duboko utiču na kvalitet našeg života. Pravi izbor boja za zidove Vašeg stana ili Vašu kancelariju učiniće da Vaš životni, tj. radni prostor bude prijatniji, udobniji i da Vam pruži spokojstvo i mir dok boravite u njemu.

Naše ambicije su da tržištu ponudimo širok, vrhunsko kvalitetan asortiman proizvoda fokusirajući se direktno na odnos sa kupcima, kako bi što bolje razumeli i zadovoljili njihove potrebe. Mi pružamo istovremeno i tehniku i estetiku, i praktičnost i lepotu zajedno, što obezbeđuje kvalitet, pouzdanost i istrajnost naših proizvoda.

I ne samo što vršimo prodaju i distribuciju Brignola proizodnog programa mi istovremeno vršimo i kompletno izvođenje molerskih radova u skladu sa zahtevima i željama naših korisnika.

Celokupnu ponudu možete pogledati u prostorijama naše firme na adresi Mačvanska 6 u Zemunu.

Radno vreme

radnim danima: 08 -16h
subotom: 08-15h